• Filter
  • Søg
Højskole i Humlebæk
Kategori: Erhverv

Afrensning af løst puds samt cementholdigt puds. Oppudsning med mørtel med jura mørtel, alle vinduer er tolatafrenset og behandlet med lindolie maling. Beslag er speciel fremstillet. Ejendommen er kalket i farver som oprindeligt for mange år siden.

Naturskolen Amager
Kategori: Erhverv

Etablering af overdækket spiseområde/ beværtnig ved naturvenlige omgivelser, konstruktionen er i limtræ som er monteret som samlesæt, gulvet er lærketræs klodser, der er etableret et køkken og toilet til personale, samt anretterrum.

Etablering af lejligheder i København
Kategori: Erhverv

Etablering af 2 lejligheder i gammelt loft, konstruktionen er forstærket, der er udført badeværelser og køkkener, nye kviste og vinduer, ovenlysvinduer etableret efter myndigheds krav, der er etableret 2 tagterrasser i IPE, med galvaniseret rækværk.

Kontor i Humlebæk
Kategori: Erhverv

Åbning af kontorer og producere glaspartier mellem gang og kontorer. Reparation af gulve og lofter. Etablering af nyt omklædning og badeområde.

Trappe i København
Kategori: Erhverv

Renovering af trappe, spartle trin, nye forkanter speciel fremstillet i ønsket profil. Nye trin fremstillet og grundbehandlet på værksted. Tilpasning af trin på stedet samt montage og propning af skruehuller.

Partnere

  • logo1.png
  • logo2.png
  • logo3.png