Vagn og Lars Johansen
Information PDF Print Email

Sociale Forhold

Som et gammelt firma har vi stort fokus på arbejdsmiljø og sikkerheden for vores medarbejdere.

Vi afholder fælles medarbejdermøder en gang i kvartalet hvor vi taler om den daglige gang og om der er noget der skal rettes op på.

Som et farligt erhverv som vores branche er, har vi en sundhedsforsikring, som også dækker vores medarbejdere i fritiden.

Ved ansættelse bliver der altid skrevet kontrakt, og vi sikre os at vores medarbejdere er organiseret, samtidig får de udleveret vores medarbejder mappe med nyttig information, firmaets APV, samt nyere opdateret montagevejledninger.

 


Byg Garanti

Garantiordningens overordnede formål er at skabe tillid og tryghed hos den private forbruger ved indgåelse af aftaler med entreprenører og håndværksvirksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af BYG GARANTIORDNING.

 


Samarbejdspartnere

Vi har gennem vort mange år i branchen mange gode samarbejdspartnere. Det spender fra store ejendomsadministrations selskaber som Dades/ Datea, CG Jensen, Over Sygehusvæsnet, Skov og Naturstyrelsen, til arkitekt og ingeniør firmer som bl.a. Ole Lindahls Tegnestue, Espen Kirkegård, Erik Herlevs Tegnestue, Erik Andreasen, mfl.


 

Partnere

  • logo1.png
  • logo2.png
  • logo3.png