Vagn og Lars Johansen
Historie PDF Print Email

Tømrerfirmaet blev etableret i 1961 af tømrermester Vagn Johansen. Op gennem 60’erne og 70’erne opførte firmaet typehuse tegnet af arkitekterne Knap og Jørgensen samt til- og ombygning af énfamiliehuse og erhvervslejemål.


I 1988 gik sønnen tømrermester Lars Johansen i kompagniskab med sin far og stiftede Vagn og Lars Johansen I/S. I de følgende år beskæftigede virksomheden sig med bl.a. ombygninger af Café Victor, Café Sommersko, Restaurant Nokken samt Café Klaptræet, erhvervsindretninger, arbejder for Byggeskadefonden og ombygning af villaer. 


I 2001 overtog Lars Johansen driften af virksomheden ved generationsskifte og udvidede samtidig virksomheden med en murerafdeling. Vagn og Lars Johansen ApS udfører alle byggeopgaver fra småreparationer samt om- og tilbygning af énfamiliehuse, vedligeholdelse af udlejningsejendomme samt totalentrepriser. 2011 er et jubilæumsår, idet firmaet da kan fejre 50 års forretningsjubilæum.


Vagn og Lars Johansen ApS udfører tømrerarbejde efter god, dansk, håndværkmæssig tradition og er medlem af Byggegarantiordning.

 

Partnere

  • logo1.png
  • logo2.png
  • logo3.png